Wij helpen je graag verder!
Arbeidsrecht advocaat

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgevers en werknemers. Daarbij worden werknemers vaak goed beschermt. Krijgt u daarom te maken met een arbeidsgeschil of een ontslag, dan biedt de wet veelal bescherming. Maar waar heeft u dan recht op en wat kan een arbeidsrecht advocaat voor u betekenen.Een arbeidsrecht advocaat kan u in de volgende situaties helpen:

  • Een arbeidsconflict met uw werkgever
  • Bij (dreigend) ontslag (al dan niet op staande voet)
  • Bij het controleren van een vaststellingsovereenkomst, in het geval van een loonvordering

 

Ja, ik wil een gratis intake

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arbeidsconflict? Wij bieden oplossingen!
Arbeidsrecht advocaat inschakelen bij arbeidsconflict

Werk is een wezenlijk onderdeel van uw leven. Dan wilt u het ook fijn hebben op het werk, een goede werkgever en prettige collega’s. Maar helaas ontstaan er jaarlijks duizenden arbeidsconflicten. Deze kunnen allerlei oorzaken hebben. Maar was is nu precies een arbeidsconflict en hoe los je deze op?

Er is geen definitie in de wet van een arbeidsconflict. De arbeidsrecht advocaten van ons advocatenkantoor omschrijven een arbeidsconflict echter als volgt:

“Indien werkgever en werknemer of werknemers onderling een dermate andere zienswijze over de inhoud van het werk, de arbeidsverhoudingen, gewenste arbeidsomstandigheden en/ of arbeidsomstandigheden hebben dat er een conflict tussen beiden is ontstaan.”

Soms kan een arbeidsconflict opgelost worden door tussenkomst van een arbeidsrecht advocaat. Deze kan de wet uitleggen en het conflict hiermee beslechten. Maar soms is er een gerechtelijke procedure nodig, zoals bij een loonvordering. In beide situaties kunt u bij een arbeidsrecht advocaat van Brugman Arbeidsrecht Advocaten terecht.

 

Uw partner in juridische bescherming en advocatuur
Arbeidsrecht advocaat inschakelen bij ontslag

Ontslag kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld een verstoorde arbeidsrelatie, disfunctioneren volgens de werkgever, langdurige ziekte en om bedrijfseconomische redenen.

Bent u het niet eens met uw ontslag, dan kunt u een arbeidsrecht advocaat inschakelen. Bijvoorbeeld omdat u het niet eens bent met een ontslag op staande voet of omdat u vindt dat er geen grond is om u te ontslaan.

Een goede arbeidsrecht zoals van ons advocatenkantoor behartigt uw belangen jegens de werkgever. Uw arbeidsrecht advocaat:

  • Bespreekt de ontstane situatie op het werk met u
  • Doet jurisprudentie- en literatuur onderzoek
  • Schrijft de werkgever aan en voert verweer tegen het voorgenomen ontslag
  • Gaat zo nodig voor u naar de Kantonrechter om een ontslag tegen te gaan of terug te draaien.

Bent u ontslagen of dreigt ontslag? Neem dan contact op met een arbeidsrecht advocaat van ons advocatenkantoor. Wij helpen u graag en een eerste intakegesprek is altijd geheel kosteloos.

 

Voorkom fouten!
Laat uw vaststellingsovereenkomst kosteloos controleren!

Vaak gaan werkgever en werknemer uit elkaar met wederzijds goedvinden. Al dan niet naar aanleiding van een eerder arbeidsgeschil. De werkgever stelt dan een vaststellingsovereenkomst op.

Door middel van het ondertekenen van een vaststellingsovereenkomst (afgekort VSO) komt er een einde aan de arbeidsovereenkomst. Als werknemer heeft u echter nog wel een bedenktermijn van 14 dagen.

Het ondertekenen van een VSO brengt nogal wat consequenties voor u als werknemer met zich mee. U heeft immers geen werk en dus ook geen inkomen meer! Voldoende reden om een vaststellingsovereenkomst goed te laten controleren door een arbeidsrecht advocaat alvorens u tot ondertekening van de VSO overgaat.

Is een vaststellingsovereenkomst niet goed opgesteld, dan kan dit betekenen dat u niet in aanmerking komt voor een WW uitkering van het UWV of u een te lage transitievergoeding ontvangt van de werkgever. U kunt zichzelf dan tekort doen!

Vaak is in een vaststellingsovereenkomst opgenomen dat u deze op kosten van de werkgever kan laten toetsen door een arbeidsrecht advocaat. Daarom kan een arbeidsrecht advocaat van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht u gratis helpen. Wij voeren een uitgebreide VSO check uit en voeren indien nodig onderhandelingen uit met de werkgever zodat uw rechten gewaarborgd worden.

 

Lage tarieven en mogelijkheid tot kostenverhaal op werkgever!
Kosten arbeidsrecht advocaat

In het geval van een VSO check kan een arbeidsrecht advocaat van ons advocatenkantoor u dus kosteloos helpen. Maar ook bij een loonvordering of arbeidsconflict zijn onze tarieven laag. Veelal kunnen wij uw belangen behartigen tegen een vast laag tarief. Daarnaast proberen wij ook altijd (een deel van) onze kosten in rekening te brengen bij de werkgever. Wij hanteren dus altijd een scherp tarief!

 

Wij helpen u graag, waar u ook bent in Nederland
Contact met uw arbeidsrecht advocaat

Heeft u te maken met een arbeidsconflict, heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen of wilt u loon vorderen? Onze arbeidsrecht advocaten helpen u graag en altijd tegen een scherp tarief of zelfs gratis bij een VSO check.

Onze arbeidsrecht advocaten werken door heel Nederland, dus u kunt altijd bij ons terecht voor hulp op het gebied van arbeidsrecht.

Wij staan aan uw zijde!
Waarom kiest u voor Brugman Arbeidsrecht Advocaten?

Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze advocaten.

Een gratis intake gesprek met onze advocaten
Door heel Nederland, ook bij jou in de buurt
Een persoonlijke aanpak, bij ons ben je geen nummer
Vertel ons uw verhaal Direct bellen: 0800 27 84 626
Succes verhalen!

Lees wat anderen zeggen over de samenwerking die ze met ons ervaren hebben, klanttevredenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Mede dankzij ons gepassioneerde team van specialisten en onze persoonlijke aanpak maken dat je bij ons aan het juiste adres bent.

“Advocatenkantoor Brugman heeft uitstekend geholpen met een zaak, ik voelde me enorm gesterkt door de juridische kennis, een professionele aanpak en zeer persoonlijke benadering. Absolute aanbeveling wat mij betreft.”
“Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !”
quote

Maurits Kappelhof

10 mei 2021

quote

Elly Uitslager

10 mei 2021

quote

Frank Witholt

10 mei 2021

hand-duim
Gratis digitaal consult inplannen?
Laat je gegevens achter.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan voor je klaar!
Wij helpen u graag verder!

Telefoonnummer voor gratis intake

Bel ons gratis