Succes verhalen!

Lees wat anderen zeggen over de samenwerking die ze met ons ervaren hebben, klanttevredenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Mede dankzij ons gepassioneerde team van specialisten en onze persoonlijke aanpak maken dat je bij ons aan het juiste adres bent.

“Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
“Advocatenkantoor Brugman heeft uitstekend geholpen met een zaak, ik voelde me enorm gesterkt door de juridische kennis, een professionele aanpak en zeer persoonlijke benadering. Absolute aanbeveling wat mij betreft.”
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !”
quote

Elly Uitslager

10 mei 2021

quote

Maurits Kappelhof

10 mei 2021

quote

Frank Witholt

10 mei 2021

hand-duim
Helder & Concreet
Samen werken naar een gepaste oplossing.

Heb je problemen met je werkgever? Wij helpen jou! Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Arbeidsrechtconflicten ontstaan aan de lopende band.

Wij geven  helder en concreet advies, geen lange juridische verhalen over arbeidsrecht waar je niks mee kan.

Je hebt een vaste advocaat dat jouw zaak doet van begin tot eind, maar je krijgt er een team bij: jouw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde advocaat-assistenten op hbo- of universitair niveau, zodat je altijd terecht kunt bij iemand die u en uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

€250,- per dossier.

De kosten voor onze diensten zijn helder en transparant. Alles wordt vooraf vastgelegd. Zo sta je nooit voor verrassingen.

We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen, zeker als er sprake is van ontslag, opzegging of ontbinding van de arbeidsovereenkomst.

Wij werken met een fixed fee!
Gratis digitaal consult inplannen?
Laat je gegevens achter.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder het genot van een kop koffie? (Je moet hem wel zelf zetten)
Wij helpen u graag verder!

Telefoonnummer voor gratis intake

Bel ons gratis